• Pon Power AB

  Adress: Hvitfeldtsgatan 15 411 20 Göteborg

  Telefon: 0776-65 00 00

  Hemsida: www.pon-cat.com/Pon-Power--Pon-Equipment/Pon-Power/Pon-Power-Sweden/Pon-Power-AB-Sverige/

  Pon Sverige är uppdelat på två bolag: Pon Equipment AB och Pon Power AB. Bolagen har samma företagsledning, gemensamma verkstäder, fältorganisationer och ekonomi-, personal- och marknadsavdelning. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Verksamheten i Pon Equipment är främst baserad på försäljning och service av Caterpillars hjullastare, dumprar, truckar och grävmaskiner. I utbudet finns över 100 maskintyper. Pon Powers huvudområden är service och försäljning av Caterpillars industrimotorer samt konstruktion, utveckling, installation och försäljning av generatoraggregat. Bolagen sysselsätter omkring 330 personer och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor per år.

 • Protan AB Takteknik

  Adress: Gunnebogatan 32, 163 53 Spånga

  Telefon: 08-564 733 50

  Hemsida: www.protantakteknik.se/

  Som Protan ABs entreprenadavdelning för Stockholm och omgivning är vi specialist inom tätning av framför allt plana och låglutande tak och värmeisolering samt inom tätning av byggnader och badrum. Vi utför takarbeten med takduk och takpapp på nyläggningar, omläggningar och reparationer i alla storleker samt arbeten på terrasser med terrassduk. Plåt- och träarbeten som ansluter till våra tätskikt utförs även av oss. Detta ger uppdragsgivaren minskade samordningsproblem och skapar trygghet.

 • PRC Engineering AB

  Adress: Regnbågsgatan 8B 417 55 Göteborg

  Telefon: 031 65 22 30

  Hemsida: www.prc.se

  Vi arbetar med företag över hela världen i projekt av varierande storlek och komplexitet. Vårt arbete är till stor del beroende av den expertkompetens som vi erbjuder och vägen till slutresultatet är kantad av idégenerering, problemlösning, analys och verkställande med höga krav på noggrannhet och funktion. Vi har dedikerade medarbetare som arbetar inom kompetensområdena processdesign, automation, IT-lösningar, kvalitetssäkring och Regulatory Affairs.

 • PMC Cylinders AB

  Adress: Box 118 SE-576 23 SÄVSJÖ

  Telefon: +46(0)382-525 00

  Hemsida: www.pmccylinders.s

  PMC Cylinders AB, som ingår i PMC Group, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för våra kundområden Mobilt, Industri och Offshore & Marin, samt erbjuder ett standardsortiment av hydraulcylindrar anpassade för industriella applikationer.

 • PMB Betong & Armering

  Adress: Sadelgatan 9, 213 77, Malmö

  Telefon: 040-529422

  Hemsida: www.pmbetong.se

  PMB är en firma som åtar sig både stora & små jobb. Vi utför allt från gjutningar till Hela arbeten som tex grunder, industriplattor, pooler men även större projekt som Flerbostadshus, kontor & stora industribyggnader. Vi arbetar åt bla Peab, Skanska, Mvb, Sefa & Ncc. Vi är idag 17 anställda samt 8 inhyrda, utöver det har vi ständigt en gräv-Firma som jobbar åt oss. Vi kommer även att starta upp en murfirma under året, där vi murar både Leca & fasadtegel- Samt putsar. Vi kan även förmedla material till grunder såsom form, cellplast & armering. Det gäller även tegel från Randers Tegel, samt bruk från Hassle/Bösarp.

 • Plåtslageriernas Service AB

  Adress: Box 47235, 100 74 Stockholm

  Telefon: 08-7627585

  Hemsida: www.entreprenorforetagen.se

  Entreprenörföretagen, EPF, är en ny gemensam satsning från Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund, MVR. Det förstnämna med 110 år på nacken och det sistnämnda med 90 år.

 • Plannja

  Adress: Västra Varvsgatan 3, 97236 Luleå

  Telefon: 010-516 10 00

  Hemsida: www.plannja.com

  Plannja är en av Europas ledande tillverkare av byggplåtprodukter förädlade av högkvalitativt svenskt stål. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, taksäkerhet, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera. Plannja är en garant för kvalitet och funktionalitet i alla led.

 • Preemraff i Lysekil

  Adress: Preemraff Lysekil, 453 81 Lysekil

  Telefon: 010-450 30 00

  Hemsida: www.preem.se

  Europas modernaste raffinaderi Preemraff i Lysekil är Skandinaviens största och ett av Europas modernaste raffinaderier, med en kapacitet att raffinera 11,4 miljoner ton råolja och oljekomponenter per år. Raffinaderiet togs i drift 1975. Personal Preemraff Lysekil har cirka 600 anställda, av vilka runt 250 arbetar i skift. Välutbildad och motiverad personal är en förutsättning för säker och stabil drift. Bland våra anställda, som svarar för drift, underhåll, teknisk service finns el- instrument-, maskin- teknik- och kemiingenjörer representerade. Dessutom sysselsätts ett antal entreprenörer och underleverantörer. Vid nybyggnader av anläggningar kan antalet vara betydande och vid revisionsstopp kan det totala antalet entreprenörer uppgå till 1 500 personer.

 • PILUM Polyproject

  Adress: Koppargatan 15, 602 23 Norrköping

  Telefon: 011-32 01 00

  Hemsida: www.polyproject.com/

  Polyproject är ett miljöteknikbolag specialiserat på produkter för behandling och rening av aggressiva vätskor och gaser samt vatten och luftrening. Med över 30 års erfarenhet kan vårt åtagande i leverans vara alltifrån att leverera en enkel produkt utförd enligt ert ritningsunderlag till en turnkey anläggning där vi tar ansvar för processen, tillverkar utrustningen, tar anläggningen i drift och där vårt serviceteam säkerställer driften genom regelbundna servicebesök och reservdelsförsäljning.

 • Prevas AB

  Adress: Box 4, 721 03 Västerås

  Telefon: 021-360 19 00

  Hemsida: www.prevas.se

  Industrin, både små innovatörsdrivna företag och multinationella exportföretag, står inför stora utmaningar. Oavsett vad de gör, finns det oftast en aktör någon annanstans i världen som är beredd att göra det både snabbare och billigare. För att överleva och växa, har de ständigt varit tvungna att utveckla nya och smartare produkter och produktionsmetoder. Eller få hjälp med uppgiften. Det är i denna miljö som Prevas startat, verkat och vuxit. Sedan 1985 har vi hunnit med att utveckla över 4 000 produkter, varav flera har bidragit till att göra våra kunder världsledande inom sina områden. Och i samma utsträckning har vi bidragit till förbättrad produktivitet, kvalitet och lönsamhet i våra uppdragsgivares industrianläggningar. Vi kallar det Innovation for Growth.

 • Palgo AB

  Adress: Hammarvägen 1, 232 37 Arlöv

  Telefon: 040-664 28 50

  Hemsida: www.palgo.se/

  På Palgo har vi lång erfarenhet av mätning och analys av rökgaser. Detta har gett oss unika kunskaper och stor erfarenhet att göra rätt analyser och installera rätt instrument för säkra och felfria resultat. Lagar, förordningar och miljöansvariga ställer allt högre krav vid förbränning. I vårt fall gäller det avfallsförbränning, oljekraftverk, kolkraftverk, gaskraftverk samt fastbränsleanläggningar. Därför är samarbetet med våra kunder viktigt och en förutsättning i vårt målmedvetna arbete för att miljö, lagar och våra kunders specifika och många gånger unika behov ska kunna förverkligas.

 • PMC Hydraulics AB

  Adress: Askims Verkstadsväg 15, Askim

  Telefon: 031 28 98 40

  Hemsida: www.pmchydraulics.se

  PMC Hydraulics är ett dotterbolag till PMC Group som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Vårt erbjudande spänner från konstruktion och design till färdiga komponenter, cylindrar och hydrauliksystem. Koncernens kunnande innefattar även elektromekanik, smörjteknik och pneumatik.

 • Proffsmagasinet

  Adress: Vanadisvägen 2, 11346 Stockholm

  Telefon: 08-344700

  Hemsida: www.proffsmagasinet.se

  Proffsmagasinet levererar verktyg, laser- och mätinstrument av kända märken till bra priser. Vi är baserade i Stockholm, där vi har butik och hämtlager centralt i korsningen Sveavägen/Vanadisvägen.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se