Bengt Öhlunds Plåt AB

Adress: Sundbrogatan 32, 93 731 Burträsk

Telefon: +46(0)914-10158

Hemsida: www.ohlundsplat.se

Välkommen till Öhlunds Plåt AB Kvalitet sedan 1939 Vi är ett modernt plåtbearbetningsföretag som ligger beläget centralt i vackra Burträsk, i Västerbotten.

Vi har en stor och modern maskinpark med bland annat CNC Stansmaskiner, Kantpressar, Kantbockmaskiner, gradsaxar och specialmaskiner som gör oss kompletta för de jobb som våra kunder anlitar oss för.

Företaget har funnits i Burträsk sedan 1939. Det borgar för erfarenhet och pålitlighet. För oss är ett bra jobb en själklarhet. Varje kund stor som liten är lika viktig för oss. Med vår tekniskt höga standard och vårt gedigna kunnande i Plåt är vi beredda att med våra yrkeskunniga Plåtslagare klara av de uppdrag Ni anförtror oss.Vi tar emot alla typer av ritningar: Dwg, dxf, pdf, eller har du bara ritningen på ett vanligt papper går det givetvis lika bra.
Skicka in din ritning via fax, mail eller post.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se