PRC Engineering AB

Adress: Regnbågsgatan 8B 417 55 Göteborg

Telefon: 031 65 22 30

Hemsida: www.prc.se

Vi arbetar med företag över hela världen i projekt av varierande storlek och komplexitet. Vårt arbete är till stor del beroende av den expertkompetens som vi erbjuder och vägen till slutresultatet är kantad av idégenerering, problemlösning, analys och verkställande med höga krav på noggrannhet och funktion. Vi har dedikerade medarbetare som arbetar inom kompetensområdena processdesign, automation, IT-lösningar, kvalitetssäkring och Regulatory Affairs.

Vision

PRC skall vara en drivande och attraktiv global partner och arbetsgivare. PRCs vision är att leverera pålitliga och flexibla produktionsenheter och system för en säkrare produktion inom läkemedel, bioteknik, livsmedel, energi och processindustri.

Styrkor

• Vi tillgodoser industrins behov av konsulttjänster inom projektering samt funktionsleveranser.

• Vi arbetar med ledande aktörer inom respektive bransch.

• Våra medarbetare är kompetenta, affärsmässiga, flexibla, lyhörda och innovativa.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se