DynaMate AB

Adress: Nyköpingsvägen 25, 151 87 Södertälje

Telefon: 08-553 830 00

Hemsida: www.dynamate.se

DynaMate AB erbjuder tekniskt produktionsstöd till Scania för en fortsatt lönsam tillväxt. Vi medverkar till att gjorda investeringar nyttjas på ett produktivt och kostnadseffektivt sätt. Vi föreslår och genomför framtida kompletta tekniska lösningar.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll, och har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el och VVS.

DynaMate-koncernen 

DynaMate är ett välskött och stabilt företag. Vårt dotterbolag  DynaMate IntraLog AB  samt vårt systerbolag DynaMate Industrial Services AB stärker företagets position på marknaden.

DynaMate IntraLog AB
erbjuder tjänster inom emballagehantering och komponenthantering.
Bolaget bildades 2008. Helägt av DynaMate AB.

DynaMate Industrial Services AB
erbjuder tjänster inom affärsområdena Fastighet, Produktion och Engineering till kunder i Sverige. Bolaget bildades 2009 och är helägt av Scania CV AB.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se