PP7 Affärssystem AB

Adress: Stubbengatan 2 70344 Örebro

Telefon: 0735 – 181740

Hemsida: pp7.com

PP7 har funnits som ekonomisystem för projektföretag i över 20 år. Idén var att projektledaren, VD och administratören i en enda bild skall få total överblick över vad som skall göras och hur det ekonomiska läget är. Finns det små jobb, uppdrag eller arbetsordrar skall även dessa kunna resursplaneras, följas upp och faktureras effektivt. Man behöver inte bläddra mellan olika system eller rutiner utan allt finns samlat i portalen, i en enda bild för att snabbt kunna få en överblick över all viktig information.

PP7 idag

PP7 är ett komplett affärssystem speciellt utvecklad för projektdrivande företag. I vårt system finner du alla delar som normalt skulle kräva flera sammankopplade program.

- CRM/Sälj
- Projektledning & uppföljning
- Arbetsorder med appar & tidsuppföljning
- Tidregistrering via web & mobil
- Faktura/Leverantörsfaktura hantering
- Dokumentsystem
- Budget & prognos
- Kopplingar till andra kringsystem

PP7 är helt enkelt ett komplett ekonomisystem som är skalbart och finns som program för att köras internt, vie extern driftpartner eller som hyrlösning. Arbetar Ert företag med projekt i någon form är PP7 det självklara valet.

PP7:s affärssystem för projektföretag

PP7 Affärssystem är både en effektiv metod, affärsprocess och system för att hantera hela projektföretaget/tjänsteföretaget. PP7:s mål är att öka lönsamheten hos våra kunder.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se