Berg Arkitektkontor AB

Adress: Södermalmstorg 2, 11645 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 5557 6000

Hemsida: www.cfmoller.com/

Berg | C.F. Møller Architects Det internationella arkitektkontoret C.F. Møller och Berg Arkitektkontor gick samman 2007. Genom att gå samman är arkitektkontoret Berg | C.F. Møller Architects i dag ett av Skandinaviens mest allsidiga arkitektkontor.

 

Tillsammans har vi möjligheten att sätta nya normer för utvecklingen och genomförandet av komplexa projekt och med ett klart mål: att utveckla högsta arkitektoniska kvalitet i Skandinavien.

 

LOKAL BAS I STOCKHOLM | Med välförankrad lokal närvaro och support från övriga koncernen kan vi leverera högsta professionella rådgivning. Den lokala basen ger oss möjlighet att förverkliga ett genomtänkt och platsbundet verk, där de

arkitektoniska kvaliteterna är intakta genom projektets alla faser fram till det slutliga resultatet. I alla våra projekt ser vi till att den senaste kunskapen inom miljö inarbetas.

 

Förutom kontoret i Stockholm har C.F. Møller kontor i Oslo, London, Köpenhamn och Aalborg och vi har vårt huvudkontor i Aarhus, Danmark.

 

RESURSER | Med de samlade resurserna hos totalt 320 medarbetare kan vi bistå i alla typer av uppdrag med all den relevanta kompetens, erfarenhet och kapacitet som behövs i de enskilda fallen. Vi arbetar med ett mycket brett spektrum av uppgifter - från programanalys, stadsplanering, arkitektur och landskap till utveckling av byggkomponenter och design.

ARKITEKTUR | Vi arbetar utifrån idealet om det klara, enkla och opretentiösa. Idealet har följt arkitektkontoret sedan det grundades, och idealet nytolkas fortfarande i de enskilda projekten - med utgångspunkt i platsen och i dialog med internationella strömningar.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se