AHAB

Adress: Björkgatan 12, 892 51 Domsjö

Telefon: 08-618 98 10

Hemsida: www.ahabstallningar.se/

AHAB är ett ställningsföretag som erbjuder det mesta inom området byggnadsställningar. Vi är verksamma och har huvudkontor i Stockholm.

År 1978 grundades Degersjö Byggnadsställningar AB av Anders Hedin. Degersjö Byggnadsställningar AB var verksamma till och med år 1990 då Anders sålde företaget för att istället starta ABC Ställningar AB, ett företag som har kommit att bli ett familjeföretag med en årlig omsättning på ca 23 miljoner.

ABC Ställningar fick växtvärk och vi flyttade delar av verksamheten till Stockholm där företaget växte under åren och vi har under lång tid varit ett av Stockholms största företag inom byggnadsställningar, samtidigt som vi varit verksamma i Örnsköldsvik.

År 2005 grundades ett dotterbolag till ABC Ställningar och detta företag fick namnet ABC Ställningsmontage AB. Dotterbolaget såldes och med hänsyn till de nya ägarna av dotterbolaget valde vi att byta namn från ABC Ställningar AB till AHAB år 2007.

Utbildning och säkerhet

Vi har ett välutvecklat säkerhetssystem och utbildad personal. Vi har bl.a. genomgått följande utbildningar och har dessutom behörighet att genomföra utbildning av ställningspersonal upp till nio meters höjd.

  • STIBs ställningsutbildning
  • STIBs företagsledarutbildning steg 1-2
  • STIBs niometers intern-, och externutbildningar

Utöver dessa utbildningar har vi 35 års erfarenhet inom branschen och vi är medlem i STIB, Byggmästareföreningen, Sveriges Byggindustrier. Vi innehar den högsta kreditvärdigheten ett företag kan tilldelas (trippel-A samt riskintyg från UC AB med en riskprognos på 0.03%).

 
 
Copyright © 2013 AHAB A Hedin Hiss och Ställningar AB.