Indufloor AB

Adress: Mjödvägen 6 B 746 50 Bålsta

Telefon: 08-28 25 01

Hemsida: www.indufloor.com/

NÅGON DU KAN LITA PÅ Indufloor är ett auktoriserat företag för golvbeläggningar med härdplaster och vi har 38 års erfarenhet inom golvbranschen, företaget grundades 2004 av bröderna Thomas och Nicklas Lind. Ägarna är själva verksamma i företaget.

HÖG KVALITE

Indufloor är ett modernt entreprenadföretag med hög kompetens. Vi har sedan starten 2004 etablerat oss som en trygg och flexibel samarbetspartner, dit kunderna gärna återvänder. Personalstyrkan hos oss består av engagerade medarbetare med såväl bred kompetens som god utbildning och långvarig erfarenhet av byggbranschen. Vi ser gärna att våra medarbetare växer med sina uppgifter och får ett allt större ansvar. Gemensamt för oss alla är att vi är lyhörda för våra kunders önskemål och krav.

Tack vare vår flexibilitet och våra inarbetade kontakter med byggare, underentreprenörer och materialleverantörer, kan vi erbjuda det stora företagets möjligheter men det lilla företagets personliga bemötande. Du köper de delar av vår kompetens som du verkligen behöver. Vi kommer gärna in tidigt i projekten för att kunna tillföra så mycket av vår helhetskompetens som möjligt. För oss är ett ömsesidigt förtroende med våra kunder av yttersta vikt. Därför växer projekten ofta fram i nära samarbete mellan dig och oss.

Vi vill vara en självklar samarbetspartner för våra kunder. Därför är vi noga med att jobba mot samma mål som kunden. Redan i början av ett samarbete ser vi till att eventuella risker i projekten elimineras så tidigt som möjligt genom en tydlig dialog. Vi ser till att lagar och myndighetskrav efterlevs, även när det gäller arbetsmiljön för vår egen personal.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se