Arkitekthuset Monarken AB

Adress: Furunäsvägen 105, 941 52 Piteå

Telefon: 0911-398 00

Hemsida: www.monarken.se/

Arkitekthuset Monarken AB är ett av Sveriges ledande arkitektföretag. Vi har kontor i Luleå och Piteå med totalt ca 40 medarbetare. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom arkitektur, konstruktion och inredning för alla typer av kostnadseffektiva och kreativa byggprojekt; allt från rymdindustri, flygledartorn och malmhallar till skolor, äldreboenden och mysiga fritidshus vid havsbandet.

Hos oss går kreativitet och ekonomi hand i hand. Och vi jobbar över hela Sverige.Arkitekthuset Monarken har flera viktiga ledstjärnor, vägledande inom alla våra verksamheter; nyskapande arkitektur, kloka tekniska lösningar och god byggekonomi. Men framförallt har vi stora öron och är lyhörda inför kundens specifika behov och önskemål. Tillsammans med en god portion sunt förnuft skapar det en stabil grund för ett konstruktivt samarbete. Det har vi många bra exempel på, mest i men också utanför Sverige

Historik

Historik
 Två duktiga arkitektföretag blev ett sommaren 2000. Sedan dess har vi blivit dubbelt så stora.Arkitekthuset Monarken AB bildades i juni år 2000 genom en sammanslagning av Arkitekthuset i Piteå (bildat 1989) och Monarken Arkitektkontor (bildat 1991). Sedan dess har antalet anställda vuxit från 22 till 40 medarbetare.


Vi har en offensiv affärsidé. Den är väl förankrad i företaget.

Affärsidé


Arkitekthuset Monarken har följande affärsidé: "Vi skall utföra uppdrag inom arkitektur, inredning, samhällsplanering, konstruktion och byggadministrativa tjänster med hög kvalitet och med konkurrenskraftiga priser."

Vision


Vision.
Vår vision bygger på ständiga förbättringar. Varje jobb ska bli bättre än det förra.

Arkitekthuset Monarken har följande vision: ”Vi ska alltid sträva efter ständiga förbättringar. Då blir vi marknadens bästa arkitekthus.”

Kvalitet & miljö
 
 Våra kvalitets- och miljösystem har många kvaliteter. Det tjänar både vi och kunderna på.

Arkitekthuset Monarken har väl inarbetade kvalitets- och miljösystem, anpassade till SS-EN ISO 9001 och 14001. De ser till att vi jobbar på rätt sätt, tar ansvar för miljön och säkerställer projektering mot rätt kvalitet. Vår långa erfarenhet av projektering, upphandling och byggledning gör att vi ständigt kan uppdatera kvalitetssystemets rutiner och checklistor med ny kunskap. Vi är vana att arbeta med moderna webbaserade projektplatser. Våra projekteringsverktyg kan vara ADT, Revit, Tekla, SketchUp, Nova eller ArchiCAD.


 

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se