EMK Energi Miljö Konsult AB

Adress: Skrittgatan 8A 213 77 Malmö

Telefon: 040-94 04 00

Hemsida: www.emk.se/

EMK AB etablerades 1982 i Malmö. EMK är ett privatägt konsultbolag inom miljö- och energiområdet. Våra honnörsord är bra kvalitet och opartiskhet. Vi är din konsult, som du kan ställa höga krav på.

Antalet anställda har i år utökats till åtta och vi beräknas omsätta cirka 6.5 miljoner. Revisor för EMK är Stefan Svensson, Ernst & Young AB, Malmö.

Bolaget är anslutet till Svenskt Näringsliv och innehar ansvars- och konsultansvarsförsäkringar.

Företagets verksamhet omfattar allt från miljöjuridik till provtagningar inom- och utomhus inom luft, vatten, buller, mark och sjöfart. Vi är dessutom aktiva medlemmar i Miljörevisorer i Sverige, Skånes Luftvårdsförbund, Företagarnas Riksförbund och Skånska Ingenjörsklubben.

EMK är sedan 1992 ackrediterat av Swedac och har numera ackrediteringsnummer 1879. Ackrediteringen avser provtagning och beräkning av parametrar som framgår av sammanfattningen under luftprovtagning.

EMK's personal har lång erfarenhet av miljö-, process- och energiområdena.

EMK samarbetar med Almi Företagspartner Skåne i olika miljöprojekt.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se