AESSEAL AB

Adress: Virkesvägen 12,120 30 Stockholm

Telefon: 08-55602870

Hemsida: www.aesseal.se/

AESSEAL tillhör världens största företag inom utveckling och tillverkning av tätningar och packningar för industrin. Företaget finns representerat i alla världsdelar och har ca 50 egna bolag samt 150 distributörer i världen. Vi har egen representation i

 

Sverige under namnet AESSEAL Sweden AB. I Norge heter vi AESSEAL Norway AS.

Förutom att vi lägger stor vikt vid kvalitet, är service av högsta prioritet för oss alla inom AESSEAL. Vi vet att industrin behöver god service för att kunna fungera.

Redan år 1983 klev AESSEAL in i en bransch som dominerades av några stora internationella aktörer. För att kunna ta sig in på marknaden och överleva var det nödvändigt att påvisa klara konkurrensfördelar med de egna produkterna. Nu många år senare visar vår årliga expansionstakt på 25 procent att våra rekommendationer och produkter fungerar, samt att AESSEAL är en stark aktör på marknaden. 

AESSEAL tillhör världens största företag inom utveckling och tillverkning av tätningar och packningar för industrin. Företaget finns representerat i alla världsdelar och har ca 50 egna bolag samt 150 distributörer i världen. Vi har egen representation i Sverige under namnet AESSEAL Sweden AB. I Norge heter vi AESSEAL Norway AS.
Sverigekontoret ligger i Stockholm, Norgekontroret ligger i Olso. Välutbildad personal är beredd att hjälpa kunderna med rekommendationer för den allra bästa lösningen av deras tätnings- och packningsproblem.

Företaget startade i England och var först i branschen att bli certifierat enligt ISO och har idag certifiering enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se