Tunga Lyft i Sverige AB

Adress: Domnarvsgatan 7, 163 53 Spånga. Vi finns även på följande adresser: Malmö: Hammarvägen 17, 232 37 Arlöv/Göteborg: Södra Hildegatan 11-13, 402 77 Göteborg/Karlstad: Sågverksgatan 49, 652 21 Karlstad/Luleå: Fabriksgatan 10/972 54 Luleå/Varberg: Trävägen 1, 432 78 Tvåråker

Telefon: +46 (0)54 10 05 40

Hemsida: www.tungalyft.se/

Vi är experter på lyft. Vi lyfter allt från kassaskåp till broar och hela hus. Vi har helhetslösningar till er. Våra kunskaper kommer till pass inom alla typer av verksamheter och industrier. Våra helhetslösningar förekommer vid servicestopp, nyinvesteringar eller förändringar i produktion.

 

Vår teknik och våra tjänster lämpar sig väl där förutsättningarna är annorlunda och lösningarna inte är självklara. Varje lyftuppdrag är unikt, har sina speciella förutsättningar och kräver därför ett nära samarbete mellan oss och er som kund.

Tillsammans med er identifierar och analyserar vi problem och skapar lösningar som innefattar alla eller vissa av våra tjänster: lyft, montage, transport, lansering, konsultation, konstruktion, projektering och lyftledning.

Givetvis finns det även en ekonomisk aspekt med vår helhetslösning. Vår erfarenhet är att det lönar sig att låta en leverantör sköta ett lyftuppdrag med allt vad det innebär.

Förmodligen är det så även i ert fall. Och det kanske är det riktigt stora lyftet.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se