Hags Aneby AB

Adress: Box 133 Grännavägen 7 578 23 Aneby

Telefon: 0380-473 00

Hemsida: www.hags.se/

Inspirerar alla generationer. HAGS är ett globalt företag och vårt produkterbjudande har stor spännvidd – för lek, sport och andra utomhusaktiviteter och för människor i alla åldrar. Alla våra produkter finns tillgängliga via en enda kontakt. Det som gör HAGS unikt är emellertid inte bara våra produkter. Vi anser att de flesta funktionella och engagerade rekreationsområden utomhus skapas genom ett gott samarbete. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och det flexibla systemet med vår ”verktygslåda” som hjälper dig att planera din lösning.

LEK

På HAGS använder vi våra teoretiska kunskaper om lekutrustning för att skapa attraktiva lekplatser för barn och vuxna. Vi vill att våra lekprodukter ska locka till fysisk aktivitet och bidra till våra barns fysiska välbefinnande och sociala utveckling. HAGS erbjuder ett brett utbud av flexibla lekställningar och solitärer, exempelvis gungställningar, karuseller, lekhus, gungdjur, rutschbanor och klätterställningar som distribueras till destinationer över hela världen.

SPORT & FITNESS

HAGS sportutrustning och träningsprodukter är designade för att göra fysiska utomhusaktiviteter roliga och givande. Produkterna är inbjudande, användarvänliga och erbjuder alla, oavsett fysisk förmåga och ålder, möjlighet att utöva och bygga upp styrka, uthållighet och koordination. I sortimentet finns bland annat utrustning för bollsport, basketkorgar, fotbollsmål, bordtennisbord, utegym, parkourutrustning, mötesplatser och utomhusarena.

PARK & STADSMILJÖ

HAGS utomhusmöbler är utformade för avkoppling och social interaktion. En del smälter in i omgivningen medan andra skapar intressanta blickfång. Vårt breda sortiment av bord, parkbänkar, parksoffor, cykelställ, papperskorgar, askkoppar, grillar och andra parkmöbler för parkmiljöer och stadsmiljöer distribueras till destinationer över hela världen.