AGA Gas AB

Adress: Agavägen 54 181 39 Lidingö

Telefon: 08- 706 95 00

Hemsida: www.aga.se/international/web/lg/se/like35agase.nsf/docbyalias/homepage

Industrigas används över hela världen, hela tiden, dag och natt. Oavsett område – svetsning, kylning, uppvärmning, industritvätt eller labbanalyser – så används gas.

Industrigaser från AGA spelare en viktig roll i metallurgiska processer, kemiindustri, livsmedelsindustri, miljöskydd, vid glas- och elektroniktillverkning, läkemedelsindustri och forskning och utveckling.

Med verksamhet i Skandinavien och Baltikum är AGA för tillfället norra Europas ledande företag för industrigas och en del av The LInde Group.

AGA är marknadsledande när det gäller gasol i gasflaskor och har även satsningar inom biogas, som vi distribuerar. Med hjälp av innovativa gasapplikationer kan AGA förbättra sina kunders produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft på sätt som är fördelaktiga för miljön.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se