Deditech AB

Adress: Box 1447, 701 14 Örebro

Telefon: 019-26 09 90

Hemsida: www.deditech.se/

DediTech arbetar mot svensk industri, maskintillverkare och dess underleverantörer med försäljning och service av processinstrument för mätning av nivå, densitet, koncentration, massflöde / vägning, fukt- och torrhalt samt ytvikt och vissa analysapplikationer.


Instrumenten vi tillhandahåller baseras på radiometrisk mätteknik och mikrovågsteknik. För ett stort antal processvariabler innebär detta en möjlighet att erhålla en beröringsfri mätning som är tillförlitlig, utan rörliga delar och praktiskt taget underhållsfri.

DediTech, som är Svensk representant för BERTHOLD, har sitt huvudsäte med försäljning och teknisk support i Örebro. Vi strävar efter att ge våra kunder en förstklassig support med allt från skräddarsydda applikationslösningar till idrifttagning, utbildning och service samt en överskådlig dokumentation på svenska.
Därför samarbetar vi endast med ett fåtal etablerade och välrenommerade instrumenttillverkare som är ledande inom sina respektive teknikområden och certifierade enligt ISO 9001

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se