GSW Rullgardiner AB

Adress: Sorterargatan 14, 162 50 Vällingby

Telefon: 08 - 38 84 90

Hemsida: www.gsw.se

GSW AB tillverkar rullgardiner, lamellgardiner, panelgardiner och plisségardiner till detaljister. Företaget startade 1954 i Sundbyberg. I början tillverkade GSW bara rullgardiner, de flesta i papper (blått & beige) till återförsäljare i Stockholm. Många av dessa återförsäljare har vi fortfarande kvar som kunder! Företagsnamnet kommer från initialerna i de första ägarnas efternamn, Gewalt, Ståhlqvist och Wennman. Samtliga produkter tillverkas efter måttbeställning och levererar till ett 60-tal återförsäljare i Stockholmsregionen. Affärsstrategin är att leverera hantverksmässigt gjorda produkter med hög kvalitet, erbjuda hög servicenivå och mycket korta leveranstider.

Sortimentet
Inköp av råmaterial görs framförallt i Sverige och Norden. Vi använder bl.a specialtyger från Almedahls väveri i Kinna. Rör, hållare och beslag kommer från Finland.

Miljödiplomerade
Under 2003 började vi att arbeta mer miljöinriktat genom att delta i Stockholms stads miljödiplomutbildning. I mars 2004 fick vi motta vårt första miljödiplom i Stadshuset som bevis på att vi genomgått utbildningen och klarat den obligatoriska miljörevisionen. Detta upprätthåller vi givetvis än idag.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se