Petrobio AB

Adress: Gräddgatan 3, 412 76 Göteborg

Telefon: 031-335 49 50

Hemsida: www.petro.se

Många ser biobränsle som den enda möjliga vägen framåt. Genom att i första hand använda restprodukter skapas ett långsiktigt hållbart bränslesystem. Det ger en stor mängd oilka biobränslen. Petro arbetar med de flesta som finns på marknaden idag, men fokuserar på fasta biobränslen.

 

Jordens energitillgångar är begränsade. Petro har antagit miljöutmaningen att omsorgsfullt omvandla ett brett urval av bränsle – både fossila och förnybara – till energi för användning som värme och ånga.

I egenskap av en ansvarstagande affärspartner försöker vi inte bara optimera energiproduktionen, utan också att reducera negativa effekter på miljön. Vårt arbete med forskning och utveckling kombinerat med ledande produktdesign och tillverkningsteknik hjälper till att minska de skadliga effekterna från förbränningen.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se