Karlstads Byggtjänst AB

Adress: Sågverksgatan 49A 652 21 KARLSTAD

Telefon: Tel: 054-53 30 93

Hemsida: www.karlstadsbyggtjanst.se

Karlstads Byggtjänst AB startade 1994. Vi är idag ca 40 anställda i företaget. Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående områden: Entreprenad, Trivselhus, Fönsterbyten, samt Byggservice.

ENTREPRENAD

Vi arbetar med både större och mindre entreprenader. Våra beställare är fastighetsbolag, andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. 

VILLOR

Vi har idag ett långvarigt samarbete med Trivselhus vid genomförande av småhusentreprenader. Vi utför även byggnation av villor i andra utföranden (t.ex. lösvirkeshus), tillbyggnader och ombyggnader av småhus.

FÖNSTERBYTEN

Vi kommer hem till dig och mäter Dina nuvarande fönster, och ger förslag på lämpliga fönsterval.

BYGGSERVICE

Vi arbetar med olika uppdrag inom byggservice åt t.ex. fastighetsbolag, andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se