PEAB Industri Sverige AB

Adress: Margretetorpsvägen 84 260 92 Förslöv

Telefon: +46 431 890 00

Hemsida: www.peab.se

Affärsidé "Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden".

Vår vision

Peab är den självklara partnern i samhällsbyggandet i Norden. Vi skapar idéer, tar initiativ och är nydanande. Vi arbetar resurssnålt och våra klimatsmarta lösningar ligger i framkant. Så inleds Peabs offensiva och framåtblickande vision.

 

Peab bygger framtidens hållbara samhälle

Vi är den självklara partnern i samhällsbyggandet i Norden.
Vi skapar idéer, tar initiativ och är nydanande. 
Vi arbetar resurssnålt och våra klimatsmarta lösningar ligger i framkant.
Det vi gör är hållbart genom hela livscykeln.

Peab är det nordiska företaget

Vi samarbetar över gränser för att överträffa våra kunders förväntningar. I Peab finns vi nära våra kunder vare sig de är lokala, nationella eller globala. Nöjda kunder bidrar till vår framgång i hela Norden.

Peab är en magnet för skickliga människor

Vi är arbetsgivaren nummer ett i Norden. Våra värderingar är enkla och tydliga. Våra medarbetare är djupt engagerade och våra ledare brinner för att få människor att utvecklas.

När medarbetarna växer, då växer också Peab.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se