Parkeringsbolaget AB

Adress: Box 7174 - 402 33 Göteborg

Telefon: 031-774 37 00

Hemsida: www.p-bolaget.goteborg.se/

Göteborgs Stads Parkerings AB har Göteborgs Stad som ägare. Bolaget har 55 anställda och 2012 omsatte vi 332 mnkr. Vinsten är inte ett mål i sig utan en förutsättning för Parkeringsbolaget att kunna vara med och utveckla Göteborg. Parkeringsbolagets vision: “Vi bygger det hållbara samhället för framtiden.” Vår uppgift är att aktivt bidra till stadens utveckling och förändrade resvanor genom att erbjuda och driva utvecklingen av parkeringslösningar. Vi erbjuder privatpersoner och företag flera produkter såsom förhyrda bilplatser, parkeringstillstånd och besöksparkeringar. Våra mest kända parkeringsplatser är idag Heden, anläggningarna runt evenemangsstråket och Focushuset.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se