Jackon AB

Adress: Sagsjövägen, 428 21 Kållered

Telefon: 031-700 88 10

Hemsida: www.jackon.se

Jackon grundades i Fredrikstad, Norge 1956 av Jacob Solgaard och Konrad Akselsen där huvudkontoret fortfarande ligger kvar. Jackon AB grundades 1989 och är idag Sveriges ledande producent av isolering och emballage till byggbranschen och industrin. Koncernen har 15 fabriker i Europa, varav 10 i Norden.


Jackon AB har lång erfarenhet av produktion av isolering och har idag en av Sveriges mest moderna anläggningar för framställning av isolering och emballage i expanderad (EPS) och extruderad polystyren (XPS). Jackon är ensam i Sverige med att producera både expanderad (EPS), extruderad polystyren (XPS) och grundelement. Dessa är vid sidan om Siroc grundelement, Thermomur®, våtrum och Superdrän våra mest kända produkter, och finns på byggplatser i hela Norden.

De ständigt ändrade kraven från internationella marknader och myndigheter i hela Europa gör att vi måste vara steget före av nya produktionsmetoder och produkter. Jackon använder stora resurser på utveckling av nya material och användningsområden. På våra laboratorier i Norge, Sverige och Tyskland har vi skapat en ledande internationell kompetens. Vi måste också kunna svara på utmaningar med ökade krav på beständighet och isoleringsvärden.

Jackon har genom åren byggt upp ett genomarbetat system för kvalitetssäkring. Detta ställer krav genom hela verksamheten från produktion till användning av färdig produkt, detta gör att vi är anpassade efter marknadens krav. Vår kunskap och erfarenhet när det gäller polystyrenisolering gör att vi kan producera isolering med hög tryckhållfasthet och låg fuktupptagning. Jackon har kombinerat dessa egen skaper tillsammans med den goda formbarheten av polystyren, i rationella och ekonomiskt fördelaktiga byggsystem.


Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se