Golvimporten Entreprenad AB Box

Adress: Box 733, 531 17 Lidköping

Telefon: + 46 (0)510 48 48 60

Hemsida: www.golvimporten.se/

"Nya" Golvimporten Entreprenad AB Den 1 November 2012 tog Golvimporten i och med nya ägare (Pierre Nilsson & Lars Andersson) sista steget i det generationsskifte som tidigare ägare Bo Träff med styrelse förberett under ett antal års tid. Golvimporten grundades 1965 av familjen Träff. Under en stor del av företagets 48-åriga historia har företaget funnits i familjen Träffs ägo, mellan 1993-2012 har Bo ägt och drivit företaget. Bo kommer under 2013-2014 att arbeta som konsult för Golvimporten för att trygga ett framgångsrikt generationsskifte.

I vårt arbete med att skapa det "Nya" Golvimporten kommer vi säkerställa och förfina den unika kompetens som företaget och dess medarbetare besitter så att du som kund även fortsatt kan känna trygghet i att välja oss för en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad!

Det "Nya" Golvimporten breddar sin verksamhet till att erbjuda ett helhets-koncept, ”Trygghet i tre steg™" - Golvläggning, Golvrenovering och Dagligt Golvunderhåll.

Detta gör vi för att kunna erbjuda dig som kund en entreprenör som kan och vill ta ett helhetsansvar och som lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, dvs från lagt golv till dagligt golvunderhåll/städning. Självklart går det alldeles utmärkt att enbart välja de olika delarna i vårt helhetskoncept.

Vi har huvudkontor i Lidköping samt lokalkontor i Skåne, Stockholm och Oslo.

 

 

Vad får du när du väljer oss?


  • Alltid högsta kvalitet på utfört arbete oavsett kvalitetsnivå på materialval och nivåval av metod för golvläggning, golvrenovering eller dagligt golvunderhåll.

  • En entreprenör som tar ansvar hela vägen och lämnar omfattande garantier.

  • En entreprenör som ständigt utvecklar metoder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och en minimal negativ påverkan på miljön.

  • Ett brett utbud av olika typer av golvmaterial, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål.

  • Ett säkert, kostnadseffektivt och kvalitativ utfört arbete.