Tegelstaden Bygg AB

Adress: Floragatan 9, 641 33 Katrineholm

Telefon: 0150-557 50

Hemsida: www.tegelstaden.se

Tegelstaden Bygg AB är ett familjeägt företag med ca 73 anställda. Inom företaget finns ett eget fastighetsbestånd med ca 750 lägenheter som vi äger och förvaltar. Ca 150 av dessa lägenheter är nyproducerade av oss själva de senaste åren.

 

Företaget har en bred kompetensnivå inom trä, betong och mureriarbeten. Och vi utför mycket butiksombyggnader, fönsterbyten och stambyten men även lägenheter i nyproduktion med fokus på kvalité och miljö i samråd med kund. Gör som många av våra kunder, tag in Tegelstaden Bygg AB i ett tidigt skede på ditt projekt så ska vi tryggt guida dig till den produkt som ni efterfrågar i enlighet med tid och ekonomiska möjligheter. 

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enl. ISO 9001:2008 & ISO 14001: 2004

 
 
Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se