Pers Allservice

Adress: Berg 61, 781 92 Borlänge

Telefon: 070-300 13 52

Hemsida: www.persallservice.se

Pers Allservice är ett byggföretag med ett stort utbud av tjänster! Jag utför allt inom bygg, vilket t ex kan innebära nybyggnation, renovering, badrum, kakel samt klinker. Jag erbjuder helhetslösningar, kunden köper både tjänsten och tillhörande material.

 

Jag är inte specialiserad på enstaka uppgifter utan står för bredd och flexibilitet. Min långa erfarenhet säger mig att många kunder inte vill ha tio olika hantverkare utan en som kan det mesta. Pers Allservice finns i Berg 61 i Borlänge, som är beläget i det natursköna Dalarna.

Pers Allservice startades 1996 av mig Per och det är jag som driver verksamheten. Jag vänder mig mest till privatpersoner och arbetar huvudsakligen lokalt, i Borlänge med omnejd. Jag är behörig att utföra våtrum.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se