Draka Kabel Sverige AB

Adress: Vallgatan 5, 571 41 Nässjö

Telefon: 0380-55 40 00

Hemsida: se.prysmiangroup.com/en/index.html

Draka Kabel bedriver tillverkning och försäljning av elektroteknisk materiel.

 

Vi hjälper våra kunder att göra morgondagens värld till en bättre plats genom att förse dem med höginnovativa lösningar som gör det möjligt för dem att uppfylla deras framtida utmaningar. Vi skapar de livsviktiga förbindningar som garanterar att energi och information leds effektivt överallt.

Prysmian Group erbjuder sina kunder höginnovativa lösningar som uppfyller deras framtida utmaningar och gör morgondagens värld till en bättre plats. De skapar de livsviktiga förbindningar som garanterar att energi och information leds effektivt överallt.

Kort sagt, de länkar till framtiden. Detta är själva kärnan i Prysmian Groups varumärke.

De två varumärken som verkar under företaget Prysmian Group är Prysmian och Draka. Två av marknadens starkaste varumärkena i världen som har starkt kompletterande produkter och tjänster.

Varumärkena används när man talar om produkter och lösningar, till exempel i produktlitteratur. Prysmian och Draka är de märken som kunderna köper och som konkurrenterna konkurrerar med. Varje varumärke representerar en viss del av det globala utbud som Prysmian Group erbjuder sina kunder.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se