Dematek AB

Adress: Box 5560 141 07 Huddinge

Telefon: +46-8-603 34 00

Hemsida: www.dematek.se/

Lyftteknik på en högre nivå Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverskranar.

Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Till vår hjälp har vi inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning genom bland annat Demag Cranes & Components, Nordgreif och Brunnhuber. Som kund hos Dematek har du även tillgång till konstruktörer, ingenjörer, utbildare och över 90 servicetekniker runt om i landet.

Oavsett vem du träffar från Dematek är det en person med en kompetens inom sitt område som få kan mäta sig med. Vi tar helt enkelt lyftteknik och lyfthjälpmedel till en högre nivå.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se