Petrokraft AB

Adress: Box 52090, SE-400 25 GÖTEBORG, SWEDEN

Telefon: +46 31 83 06 80

Hemsida: www.petro.se/

Jordens energitillgångar är begränsade. Petro-gruppen har antagit miljöutmaningen att omsorgsfullt omvandla ett brett urval av bränsle – både fossila och förnybara – till energi för användning i industriellt och kommersiell syfte, såväl som i hushållet.

I egenskap av en ansvarstagande affärspartner försöker vi inte bara optimera vår energiproduktion, men också att reducera negativa effekter på miljön. Vårt arbete med forskning och utveckling kombinerat med ledande produktdesign och tillverkningsteknik hjälper till att minska de skadliga effekterna från föroreningar.

Vår förmåga att se varje detalj garanterar ett brett produktsortiment som följer de tuffaste reglerna för utsläppskrav.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra metoder för att utnyttja energitillgångar på ett effektivt och miljövänligt sätt. Vi kan erbjuda både produkter och sakkunskap inom:

  • Brännarteknik för olja, gas och andra fossila bränslen med lågt utsläpp av kväveoxider
  • Ledande inom teknik för förbränning av pulveriserad biomassa, som t ex trä, olivkärnor, raps, etc.
  • Förbränning av avfallsbränsle som skifferoljor, raffinaderiavfall och spillolja
Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se