Partor AB

Adress: Box 2112 174 02 Sundbyberg

Telefon: 08-570 266 60

Hemsida: www.partor.se

Partor Inom Partor jobbar vi tvärfackligt med mycket goda kunskaper inom kyl-, ventilations- och värmeteknik. Partor har även mycket goda kunskaper inom styr- och reglerteknik vilket ofta är avgörande för att få en bra fungerande anläggning med bra driftekonomi. Våra anställda och delägare har tillsammans en bred erfarenhet av projekt inom kyla, ventilation och värme samt styr och regler. De olika tekniska installationer vi utfört finns bland annat inom livsmedelsaffärer, högspänningsgeneratorer och luftkonditioneringsanläggningar till kryssningsfartyg.

Partor levererar bra driftekonomi till era anläggningar!

Partor strävar efter att vara ett drivande kunskapsföretag som bistår i projekt från idé till driftsatt anläggning. Vi vet att en anläggning aldrig presterar bättre än dess driftsättare och därför tar vi gärna ansvar för alla delar i ett projekt.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se